Klart att du ska bli Holgerspexare du med!

Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss.

Hur?

Plutta för vilka grupper du söker till och skriv gärna något om dig själv i fältet längst ner. Har du några nyfikna frågor om de olika grupperna går det bra att kontakta gruppchefen direkt. Glöm ej att fylla i dina kontaktuppgifter.

När?

Vi tillämpar löpande antagning under våren tills dess att grupperna har blivit fulla, så ju tidigare du skickar in din ansökan desto snabbare har du möjlighet att bli en spexare.

Grupper du är intresserad av

Dansgruppen är en stor del i det som gör Holgerspexets föreställningar så speciella. Låtarna är många gånger höjdpunkter i spexet och det är då dansen och kören kommer in och förhöjer känslan. Dansgruppen är perfekt för dig som gillar att synas. Erfarenhet rekommenderas men är inget krav. De stilar vi brukar köra är blandat men mest show med inslag av modern och street. Du har även möjlighet att hjälpa till med att koreografera om du känner att du vill och kan.

Kontaktperson: Danssamordnare

Gyckelgruppen kan tillsammans med QM liknas vid Holgerspexets egna festeri och är de enda som är aktiva hela året. Gyckelgruppen åker runt på sittningar och andra happenings för att gyckla och sprida Holgerspexets budskap. Det gör vi framförallt för att det är kul men även för att locka nya medlemmar till spexet. En av de största händelserna på året är Schlaget, en ruggigt rolig gyckeltävling anordnad av MatNatsektionens festeri som vi brukar vara med i.

Kontaktperson: Gyckelmanager

Holgerspexets musiknummer är varierande med allt från fartfyllda scenshower till lugna och känslosamma ballader -- om du vill vara med och koreografera dem är det här gruppen för dig! Du behöver inte söka dansgruppen för att söka koreografgruppen, men om du är sugen på att både dansa och koreografera går det självfallet bra att söka till bägge grupperna.

Kontaktperson: Danssamordnare

BLOB/TEXT

Kontaktperson: Producenterna

Vi gör arrangemangen till låtarna, så att bandet har något att spela och kören något att sjunga

Kontaktperson: Musiksamordnare

Är du intresserad av marknadsföring finns det inget bättre att propagera för än ett spex! Spexet är roligt, mångsidigt, smått lärorikt och skapat av idel studenter. Det är även så att spex är relativt okänt för många, vilket ger stora möjligheter till succé. Spexet är kort och gott en marknadsförares önskedröm. Med lakan, affischer, banderoller, minispex och precis vad som helst du kan tänka dig gör vi reklam för våra föreställningar och vår förening. Som medlem i PR-gruppen får du även hålla i kontaken med våra sponsorer och du hamnar mitt i spexet även om du inte känner för att stå på scenen och sjunga.

Kontaktperson: Ordföranden

Qlubmästeriet är den grupp skapar den fantastiska sammanhållning som gör Holgerspexet till en av de absolut bästa föreningarna man kan vara med i. Alla gillar QM och QM är synonymt med gemenskap. Kom på en HolgerPub så förstår du. QM ordnar HolgerPubar med jämna mellanrum i vår egen spexlokal. QM fixar mat till alla under rephelgerna, håller i kiosken under föreställningarna och har huvudansvaret för sittningarna på kickofferna.

Kontaktperson: Qlubmästare

Vi fixar ljudet så att du hör vad bandet spelar och skådis sjunger, vi grejar ljussättningen så att du ser den snygga dekoren och skådis och dansens tokerier, vi ser även till att publiken får en och annan överrasking! =)

Kontaktperson: Producenterna

Vi skriver texterna till låtarna i spexet

Kontaktperson: Musiksamordnare

Varför spexa?

Berätta varför du vill gå med i spexet här nedanför.

  • Vilka erfarenheter har du som du tycker att vi borde veta?
  • Vad studerar du?
  • Spelar du något instrument?

Om du har sökt mer än en grupp, rangordna grupperna från vilken du helst vill vara med i till vilken du minst gärna vill vara med i.

T.ex om du har sökt skådis och dans men helst vill vara skådis kan du skriva:

1. Skådis

2. Dans

Vem är du?

↓↑Samarbetspartners